Alles wat je moet weten over zakelijk financieren

Al in 5 minuten plaats je een financieringsaanvraag en ontvang je via het door jou opgegeven e-mailadres de reacties. Vergelijk en kie szelf met wie je contact opneemt.

Financieringsvormen

Financieringsvormen zijn er divers, hieronder tref je de belangrijkste aan. In de kern zijn er twee basis vormen, een lening en een krediet. Een zakelijke lening wordt over het algemeen aangewend voor de aankoop of verbouwing van een bedrijfspand of overname. Kenmerkend is dat het geleende bedrag in termijnen terugbetaald moet worden en de looptijd en rente nader afgesteld worden. Hierbij is een eigen inbreng of eigen vermogen noodzakelijk. Dit is anders bij een krediet, ook daar is eigen inbreng of eigen vermogen benodigd en betaal je rente, echter kan je na het terugbetalen weer opnieuw opnemen. Een krediet wordt gegeven op een zakelijke betaalrekening en wordt doorgaans aangewend voor de aanschaf van inventaris, voorraad of werkkapitaal.

Bekijk de financieringsvormen van Credinq

Ga voor een vliegende start ,een groei in jouw omzet of een consistente winst marge. Credinq helpt jouw onderneming met passende financiers per doel.